Cestoviny s paradajkovou šťavou a ricottou
Vyskúšajte – jednoduché a extrémne chutné cestoviny s paradajkovou šťavou a ricottou. Čo budeme potrebovať na tieto chutné cestoviny?
Pripravíme si:
-
Paradajková šťava750 ml
-
Strúčiky cesnaku2 ks
-
Soľ
-
Olivový olej
-
Ricotta
-
Čierne korenie
-
CestovinyTortiglioni
Postup na pripravu cestovín s paradajkovou šťavou a ricottou:
Pripravíme si paradajkovú omáčku
Zohrejeme olivový olej, osmažíme cesnak a zalejeme paradajkovou šťavou. Následne prilejeme cca 2dcl vody, zamiešame a na miernom ohni varíme cca 30 minút – pridáme soľ podľa chuti.
Uvaríme cestoviny
V druhom hrnci si dáme zatiaľ zovrieť vodu na cestoviny a TORTIGLIONI varíme 12 minút v slanej vode.
Zmiešame všetko dokopy a servírujeme
Keď sú cestoviny uvarené, zlejeme vodu, cestoviny pridáme do už uvarenej paradajkovej šťavy a pridáme cca 2-3 lyžice RICOTTA, premiešame, „poprášime“ čiernym korenímservírujeme.
Fakt sú dobré – ak vyskúšate, dajte vedieť do recenzií, či chutili ???? a fotke sa potešíme.
Ďakujeme!